kolmapäev, mai 10, 2006

Ketlini hambad


Ketlinil on vähe hambaid. Tal on juba sünnist saati olnud neid vähem kui ükskõik kellel teisel. Täna on ta 1,5 aastane ja suus 6 hammast.
Aga me ei lase ennast ju sellest ometi häirida. Mida hiljem hamabd tulevad, seda tervemad nad on ja mitte keegi ole veel ilma hammasteta jäänud.

Aga ikkagi tahaks vahepeal öelda, et meil on 11 hammast, nagu tema vanuselt arstide jutu järgi olema peaks ja juukseid võiks ka rohkem olla.... siis saaks patsi teha :)))

ja jaaa D-vitamiini sööb ta ilusti, kusjuures veel naudinguga ja nõuab alati veel. Nii et ükspäev viskab siis sahtli täis, nagu üks meie perearst ütles!

PS: pildil me ei otsi uusi hambaid, vaid Ketlin tantsib koos isaga. Neil on sellised lennukad tantsud ;)

4 Comments:

Blogger mermaid said...

meil on ka vähe hambaid..annabel saab 21 päeva pärast aastaseks ja alles nyyd tuli kolmas hammas..aga me ka ei kurvasta :)))

2:01 AM  
Blogger triibik said...

meil on jälle samuti vähe juukseid. teisalt - vanema tüdruku juustega on nii palju mässamist, et kiilakaga on vähem muret. aga hambaid on teil ju tublisti - tean piigat, kel kaheaastaselt oli vist kaks hammast ainult.

10:02 AM  
Blogger Eppppp said...

Tegelikult, sul on siin faktiviga. Mõni on küll ilma hammasteta jäänud... Lõpuks.
;)

11:54 AM  
Anonymous Anonüümne said...

meil on kaa vähe hambaid. Maria juba peaaegu pooleteist aastane ja ikka kuus hammast suus. ja needki tulid juba ammu-ammu, enne aastaseks saamist vähemalt. aga kuna ta meil ka suht närb sööja on, siis emme vabandabki selle enda jaoks välja hammaste puudumisega. No katsu ise mõnuga süüa, kui sul ainult kuus hammast suus on ...

7:24 PM  

Postita kommentaar

<< Home