teisipäev, aprill 04, 2006

mängutoas

Mängutoas saab väga erinevaid mänge mängida. Näiteks mõned illustreerivad pildid:


Puzzle: mis emadele ilmselgelt raskusi valmistas! Aga olgem ausad, see ei olegi emadele mõeldud :)


Sangpommi tõstmine. Maibrit püüab seda parajasti mõtte jõul lendama sundida, pärast seda kui ta nägi, kuidas Ketlin seda kergelt pea kohal keerutas.



Paberi edasiandmine. Kui natuke suuremad inimesed seda suuga teevad. Noh et hoiad sisse hingamisega paberit vastu suud ja annad teisele inimesele edasi, siis Leevike püüab ka....



Ja siis veel see mäng, et kes jõuab kõige ennem katsuda midagi....
roosat :)



midagi puust



midagi valget :)



midagi elusat ;)

PS: rohkem kui pooled pildid on Leevikese ema tehtud!

6 Comments:

Blogger maris said...

Leevikese ema tehtud on need pildid, mis on fookusest väljas või muidu koledad. Küll ta sai võtta suure õppind fotograafi käest. Tuli välja, et sokid ei tohigi enam fookuses olla. Isegi siis mitte, kui sokis on auk ja kunstnik tahab sellele tähelepanu juhtida. Ja nüüd küsimus - kelle sokis oli auk? Aga seda ei saa kunagi teada, sest kuri Krista kustutas selle pildi ära.

6:25 PM  
Blogger Ingrid said...

Nii vahva päev on teil paistnud olema. Lisaks siintoodud kirjeldustele sain kinnitust ka Maibriti emalt. Ja ise üritan nüüd suurima hoolega terveks saada, et siis järsku võtate teinekord meessoo esindajaks Arturi ja siis Arturi emme saab ka mängutuppa ;-)

7:31 PM  
Blogger krista said...

Leevikese ema vassib!!! :)))))
Ma lihtsalt otsisin vabandusi, miks ma teise suure kunstniku (loe: leevikese ema) mõned pildid lihtsalt ära kustutasin..... teinekord ma seda enam ei tee ja annan lihtsalt pakiga kaasa !

8:51 PM  
Blogger Krentu said...

Meile Maibritiga, kui esimest korda niisama mängutuba külastanutele (sünnad ei lähe ju arvesse) meeldis üliväga. Minul oli pärast kohe nii hea tuju! Tasub ikka hommikul vara üles tõusta küll :)

12:00 AM  
Blogger Anu said...

Lahe tüdrukutekamp teil!

10:28 AM  
Blogger mermaid said...

Seda sokiauguga pilti oleks tahtnud näha... :)

5:07 PM  

Postita kommentaar

<< Home