esmaspäev, aprill 17, 2006

Ketlini uued sõnad ja teod


Minu lemmik on kaissu.... ronib õhtuti mööda voodit ja tuleb ikka kaissu :))) Aga muidu tal sõnu tuleb nigu varrukast.... ei teagi kust ta osad sõnad võtab, aga siiamaani on nad kõik ühekaupa esindatud. Kusjuures on ka osad tegusõnad ja isegi määrsõnad - siia on ju määrsõna? ;)

Sõnad sõnadeks, nii kaua kui mina vahel issi olen ja Kalle peale näpuga emme öeldakse, ei räägi meie lps veel mitte.

Aga ta laulab.... näiteks autosõidu ajal. Sõnad on tal enamasti omakeelsed ja viisid väga lihtsad, aga niimoodi joriseda võib ta päris tükk aega.

Tegudest on minu lemmikud sihiteadlikud ja õigel otstarbel avatud uksed :).... näiteks oma mähkme prügikasti viskamine ja külmutuskapist jogurti otsimine.

Kui ennem võisime meie rahulikult hommikul voodis uneleda, kui Ketlin lihtsalt ümber voodi käis ja nämm-nämm nõudis, siis üleeile asus ta ka tegudele. Ronis trepist alla ja varsti käis külmutuskapi uks. Esialgu piirdus asi siis topsiga toolile ronimisega, aga varsti võib laps rahulikult ise hommikust sööma hakata ;) (optimist :))))

Rohkem mul praegu midagi meelde ei tule :)

3 Comments:

Blogger Marje said...

See on küll vist lahe aeg, kui ei pea lapse pärast hommiku üles tõusma, vaid ta saab ise oma toimetused tehtud.
P.S. selle alumise pildi peal tundub nagu Ketlinil oleks ilgelt palju hambaid juba suus;)

11:03 PM  
Blogger maris said...

nojah, sest leevikese ema ju pildistas ja kuna fookus on vale koha peal, siis ongi selline vale mulje suurest hambumusest.

11:49 PM  
Blogger krista said...

ei ole siin midagi leevikese emale etteheita.... hoopis Ketlinil on selline suu, et igaüks, kes suhu vaatab ütleb, et kohe, kohe tuleb hammas.....
aga viimane tuli üle kuu aja tagasi ;)

9:41 AM  

Postita kommentaar

<< Home