reede, juuli 14, 2006

maja müügiks



Ketlinil on 2 vanaema. Üks vanaema elab meil siin lähedal ja teda näed Ketlin ikka vähemalt nädalas korra. Teine vanaema elab kaugel, kaugel ja teda näeb Ketlin vähemalt aastas korra.

Nende vanaemade juurde kuuluvad muidugi vanaisad ka, aga see selleks....


Ühesõnaga, selleks, et Ketlin oma teist vanaema ka tihemini näeks tuleks ta kuskile lähemalt kolida.... noh umbes see muhamedi ja mäe jutt....
Selleks sai meil siis see Massu maja ostetud. Et siis kohe ruumi palju, kõigile lastele omad toad ja palju voodeid lastelaste jaoks jne.



Aga selleks, et vanaema koos vanaisaga Massule kolida saaks tuleb ju nende kaugel-kaugel kodu maha müüa.



Tuleb aga välja, et kõik need kes tahaksid seda kaugel-kaugel maja, tahaksid seda ju saada hästi odavalt. Et näe, saime meiegi omale suvekodu looduskaunis kohas ja peaaegu täitsa tasuta. Aga võta näpust vanaema Kalle utsitamisel ei taha seda mitte niisama ära kinkida. Sest Massul oleks ka vaja uut katust ja küttesüsteemi ja veega peldikust ei ütleks ka keegi ära, eriti mina ;)
Ja seda kõike tasuta ei saa....

1 Comments:

Blogger triibik said...

ma, suvekodutu, igaks juhuks küsin, et kus see müüdav maja asub? ja kui palju te siis selle eest tahate? kui kommida ei taha, siis kirjuta aadressil kodutriibik@yahoo.com

11:06 PM  

Postita kommentaar

<< Home