pühapäev, juuni 25, 2006

mammule mammu!


Siis kui ma esimest korda rasedaks hakkasin, tulid just Selverisse välismaa maasikad müügile. Lõhn oli neil viimase peal ja sellepärast oli ka neist võimatu mööda käia. Nii ma siis sõin igapäev mammusid, kuni need ka kõhu peal juba nähtavaks muutusid ;). Sujuvalt hakkasimegi kõhuelanikku mammuks kutsuma. Vaimuvaene küll, aga mis siis. Kui mammu, siis mammu.

Nüüd kui mammu on juba nii suur, et õpib rääkima on tema nimi Mammu Ketlin. Ise oskab ta mõlemat nime päris hästi välja öelda, aga eelistab ta mammut :)).

Sellel aastal me Selverist enam maasikaid ei ostnud, vaid käime neid hoopis Nõmme turult toomas. Ikka ülepäeviti ja kilo korraga. Terve tee turule Ketlin siis räägibki, et mammule mammu ja mammule mammu.

Ükspäev oli meil siis jälle turule minek.... Mammud käes oli Ketlin aga nii väsinud, et süüa ta ei jõudnudki mitte ühtegi. Mis siis, et tegemist oli esimeste eesti maasikatega!

4 Comments:

Blogger Marje said...

grete igatahes sülitab mammud suust välja, isegi Eesti omad...

1:29 AM  
Blogger ingrid said...

mirtel ei võta ka ühtki maasikat suu sissegi. ehk ootab kui vanaisal-vanaemal maal maasikad kasvama hakkavad. aa see eest pistab laual olevaid maasikaid ja arbuusi tükke lahkesti issile suhu.

7:40 AM  
Blogger Ingrid said...

Leidsin üleeile esimese metsmaasika. Sõin poole ise ja teise poole andsin Arturile. Kõigepeal tehti see niigi väike tükike veel näppude vahel plögaks ja siis käis keel muudkui suust välja, niiet vist maitse sai ikka suhu :-)
Ootame samuti suuremaid maasikaid peenralt.

3:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Loe kogu blogi, paris hea

3:47 AM  

Postita kommentaar

<< Home