reede, märts 10, 2006

kuidas Ketlinil sõbrannad külas käisid


Ketlinile meeldib minu süles blogisid "lugeda" ja pidevalt on ta näpuga ekraanis ja korrutab - tita, tita. Nii ma siis kutsusingi arvuti titad talle külla. Tegime koos suure tordi, ajasime sassi majast välja ehk siis panime kappi kinni ja jäime ootama. Ketlin läks veel korra välja magama, et siis kui külalised tulevad, saab ta olla rõõmus ja seltskondlik. Ja siis tulidki meile külla : Leevike, Mirtel, Maibrit ja Grete ja Ketlinil oli hea meel. Näitas sõbrannadele oma asju ja oli üldse lahke perenaine. Sõime kõik koos torti ja kui need emad ei oleks kõik nii jutukad olnud, siis oleks ehk keegi aidanud ka Ketlinil torti süüa. Nüüd pidi ta seda kahjuks kätega tegema. Aga sest polnud midagi.
Üldse oli emadel nii palju jututada, et enamus aega mängisid lapsed omaette. Ja nad tegid seda üllatavalt hästi :)))) .... kuni ära väsisid. Ma arvan, et see oli siis, kui umbes pooled jutud räägitud sai.
Nii et Ketlin ootab oma sõbrannasid varsti jälle külla :)



Ketlini uued sõbrannad tõid talle. Selles mõttes väga hea kingitus, et iseenesest häält tegema ei hakka ja kui temaga mäng lõpetatkse, siis ta kah edasi ei jorise!

4 Comments:

Blogger ingrid said...

ja see kook oli oi oi kui hea...

3:18 PM  
Blogger Ingrid said...

Ja järgmine kord võibolla polegi enam nii naistekas pidu. Sest tegelikult on üks tita veel, kes hea meelega külla tuleks ;-)
Ja meie ootame juba seda järgmist külaskäiku, sest teiste lastega on vaja ikka aktiivselt suhelda ehk siis emmele meeldiks teiste emmedega juttu ajada ;-)

3:31 PM  
Blogger mmmandme said...

Ja Meriliis võtaks ka meelsasti osa, kui teil selle vastu midagi pole!

10:08 AM  
Blogger Marje said...

mjaaa... see koogi maitse mõmiseb veel siiani suus:P

10:46 PM  

Postita kommentaar

<< Home