kolmapäev, märts 08, 2006

Kuidas Ketlin loeb


Ketlinile meeldib lugeda. Oma esimese raamatu sai ta juba 1-kuuselt. See oli selline riidest ja krõbiseb. Järgmine raamat oli juba kilest, aga ikkagi pehme.
Esimene papist raamat, mis tegelikult oli juba raamatu moodi ostsime Ketlinile suvel ja see raamat on tema üks lemmikumaid siiamaani. Puzzleraamatu ostsime talle ka ükskord. Kui ketlin oli puzzletükid raamatust välja saanud ja tagumis mõttetu papi ka küljest ära rebinud, kandis ta raamatut tükkaega käekotina üle õla. Ilus värviline ja väga ebapraktiline käekott oli, aga sellest ei lasknud ta ennast heidutada.
Raamatuid on talle ikka vaikselt kogunenud. Eks see ole meie pere geenides, keegi ei suuda poest raamatuta lahkuda. Mõtlesin, isegi tema enda riiuli talle teha, aga ei püsi need seal riiulis kuidagi. Kah meie pere viga.
Nii, et nüüd on Ketlini raamatud kastis. Sealt ta võtab neid ühe või mitme kaupa, läheb ilusti akna alla valguse kätte istuma ja loeb.

Väga tubli!

1 Comments:

Blogger Marje said...

Tõesti tubli, et ta niimoodi suure kombel loeb, mitte ei rebi lehti välja ega tõmba raamatuid hammastega puruks nagu marutõbine koer...

9:51 AM  

Postita kommentaar

<< Home