kolmapäev, november 22, 2006

mammu tahab pannkooki


Ja kui nüüd arvata, et ta tegelikult ka tahab pannkooki, siis nii see ei ole. Tegelikult tahab ta siis arvutist jussikese multikat vaadata ja just seda pannkoogi tegemise oma ja mitte ükskord nagu ma optimistlikult loota võin... ei... ikka 10 korda.

Mammu tahab väike koerake - see käib meil lastekaraoke kohta. Selle laulu leidmisega ma sain veel hakkama. Aga ükspäev kui ta mult nõudis teist pardi laulu, siis seda ma küll ei teadnud :)))

Kus sai on? No ma võin ju täitsa tobeda näoga vaatama jääda, kui ta esitab sellise küsimuse lahtise nõudepesumasina ees, ise nuppe näppides. Aga tuli välja, et sai on number 3 ja number 8 programm, sest need numbrid näevad nagu sai välja.

Ja asi võib lõppeda nutuga, kui mammu tahab vessi ja Kalle talle selle peale järjekindlalt kinnitab, et issi on siin ju ;)... tegelikult ta tahab vett juua ehk jooku nagu ta ise seda ütleb.

Täna lõhkus Ketlin sõrmuste isanda klaasi ära ja kui Kalle koju tuli, siis jooksis Ketlin talle rääkima kuidas onu kukkus maha, käis põmmaki ja läks katki!

1 Comments:

Blogger maris said...

leevike on vist ka seda ameerika pannkoogi multikat 160 korda vaadanud. muudkui räägib, kuidas juss sööb pannkooki. paradoksaalne on aga see, et ta pole päriselus kordagi pannkooki näinudki.

11:02 PM  

Postita kommentaar

<< Home