teisipäev, november 21, 2006

Ketlini õde


ehheee... ei ole veel sündinud :) Aga kui Ketlinil on ristiema, siis tema tütar on ju Ketlini õde.
Sest just väga õelikult on Ketlin juba Maibriti sünnist saati temasse suhtunud. Kui algul suhtus ta temasse kui lihtsalt väiksemasse ja kellessegi, kes ei oska veel kõike ;)... siis nüüd on ta hakanud oma õe kohustusi väga tõsiselt võtma. Ja tähendab see seda, et aidata, kaitsta ja õpetada teda ...

Ükskord natuke aega tagasi kui me Maibritil külas käisime juhtus seal kõigi muude meid lõbustavate asjade hulgas ka niisugune asi. Maibriti ema läks wc-sse. Maibriti emme hüüdmise peale võttis Ketlin Maibritil õrnalt õlgade ümbert kinni ja suunas ta wc suunas ja ütles ise, et emme seal. Kui ta aga nägi, et Maibrit wc uksest mööda läheb, jooksis talle järgi ja hüüdis ei, ei tagasi ja keeras ta jälle ilusti tasakesi õigele suunale. Nüüd ta enam aga teda lahti ei lasknud, vaid jäid koos wc ukse taha seisma ja Ketlin üritas siis ust lahti teha. Uks lahti, oli Ketlin endaga väga rahul, et tema väike õde ilusti emme juurde juhatatud sai ;)

Täna laulutunnis juhtusid Ketlin ja Maibrit olema korraga. Muidu nad ei käi korraga, aga kuna Ketlin nüüd kaua magada tahab, siis varem me lihtsalt ei jõua...
Tunni ajal ta ikka vahel vaatas, et kõik oleks korras, aga kui tund läbi sai, siis võttis ta jälle oma õe kohustusi väga tõsiselt. Näitas ilusti kuhu tooli peale Maibrit istuma peaks ja keelas kõigil teistel seal istumast. Andis Maibritile mängukoera ja võttis endale kassi. Ja kui me ära hakkasime minema, siis võttis ilusti Maibritil käest kinni ja aitas teda trepist alla.

Loomulikult ei saa jätta mainimata, et Maibrit kõige selle juures Ketlinit väga uhke näoga vaatab :))))

PS: need on Maibriti issi ammu tehtud pildid....

6 Comments:

Blogger Krentu said...

Ma just rääkisin emale, kellega praegu teed joome, et Maibrtil on vanem õde :)) Ja korraks piilusin arvutisse ja mis ma näen :)

8:08 PM  
Blogger Anu said...

tüdrukud on ikka lahedad:) mitte, et poisid ei oleks, eksju, meil Feliks lasteaias kogu aeg jälgib Susannat ja hoiab teda, aga Susanna nt, kui näeb tänaval vankris nutvat beebit, siis ütleb mulle, et: emme, võta ta sülle ja lohuta teda! isegi kui lapse ema sealsamas kõrval on:)ja tahab poes võõrastele titadele pai teha, ükskord küsis ka mu käest, kas tohib, ja siis küsis selle lapse käest, kes lubaski pai teha ja siis olid kõik rahul:)

10:15 AM  
Blogger krista said...

meil ka Järve Selveris ükskord üks ema tuli küsima, et kas tema laps võib meie lapsele pai teha, et ta nii tahaks..... see ei olnud ju sina? ;)

11:11 AM  
Blogger maris said...

mina olin vanasti (loe eelmisel aastal) see ema, kes ei lubanud teistel oma lapsele pai teha. kuna leevike lihtsalt nii kohutavalt kartis võõraid ja igasugust paitamist. nüüd tahab ise küll paitada.

8:07 PM  
Blogger maris said...

leevike ja mirtel arvavad ka, et nad on õed ja leevike peab ennast kah suuremaks ja tähtsamaks. ehmatav on see, et ta vahel noomib mirtelit ja tänitab tema kallal, a la: mirtel, joonista ilusti! (väga käskival toonil), mirtel, ei kisu!, mirtel, sööma!!! jne. peame vist oma käitumised üle vaatama, ega ta ise sellist suhtlemist mirteliga pole välja mõelnud.

8:13 PM  
Blogger Anu said...

krista, ma arvan, et ma oleks sind ära tundnud ja end tutvustanud, nii et vist ikka ei olnud mina:)

9:44 AM  

Postita kommentaar

<< Home