laupäev, veebruar 18, 2006

kuidas Ketlin sõbrannadega möllab


Ketlinil on palju sõpru ja sõbrannasid. Kohe kindlasti rohkem kui minul ja Kallel kokku :)))
Osad on suuremad ja osad on temast väiksemad. Suuremad võivad ta kogemata ümber lükata ja väiksemad võiks Ketlin kogemata ümber lükata... noh kui nad püsti seista oskaksid.
Aga 2 suurt sõbrannat on peaaegu täpselt Ketlini vanused. Ja need on tema sõbrannad olnud juba peaaegu sünnist saati.
Peaaegu on siin öeldud äärmise täpsuse huvides, sest näiteks Margared on Ketlinist 9 tundi noorem ja Ketlin oli juba peaaegu 24 tundi vana, kui nad esimest korda kohtusid!
Teine sõbranna on Grete... ehk Krätsu. Krätsu on vanem! Nädal aega!... Aga seda ei unusta ta kunagi rõhutamast. Kõiki asju hakkas Krätsu enne Ketlinit tegema, sest ta on ju vanem.



Ja kolmekesi koos nad nüüd siis juba möllavad.
Algul nad ainult lamasid kõrvuti! Panime nad ikka jälle kõrvuti lamama... ja tavaliselt lamasid nii kaua kui keegi nutma hakkas.
Siis nad pöörasid kõrvuti. Lahe oleks nüüd ju ette kujutada, kuidas nad nagu silgud reas kõik korraga ümber sama külje pöörama hakkasid... aga nii see ei olnud. Mõnikord nad pöörasid üksteisele peale.



Noh... siis läks vahepeal palju aega.... istusid... roomasid... kõndisid....
ja igakord kui kokku said möllasid.
Loomulikult tahavad nad teha täpselt seda sama, mida teine teeb, mängida just selle sama mänguasjaga. Kõht läheb neil alati korraga tühjaks... ja kui Krätsu jonniks, siis nad jonniks ka kõik ühel ajal. :))))
Nüüd na kallistavad teineteist ja musitavad.. mõnikord liiga suure hooga.... aga suur rõõm tuleb ikka suure hooga.

Igatahes on neil alati hea meel kui nad teineteist näevad, sest nii hästi kui Krätsu ja Margared ei mõsita Ketlini arvates mitte keegi teda.

1 Comments:

Blogger Marje said...

Jajah... viimane kord tegi Krätsu Ketlinile "head aega kallit" nii hoogsasti et, Ketlin kukkus sirgelt selili maha:)))

9:50 PM  

Postita kommentaar

<< Home