kolmapäev, veebruar 01, 2006

kuidas inimesed televiisorisse said


Ketlin on juba nii suur tüdruk, et tunneb huvi juba suuremate asjade vastu. Oma esimeseks suureks asjaks valis ta televiisori. Televiisoreid on meil kodus 2. Üks on minu oma ja teine Kalle külaliste jaoks.
Mina oma televiisorit vaatan küll. Hommikuti terevisiooni, seda kordust muidugi ... ja sedagi poole pealt. ja see on meil voodi kõrval kõrgel seina peal.

Teine televiisor on meil esimesel korrusel ja see peab seal olema. Kallel võivad tulla sõbrad külla ja siis nad võivad äkki tahta televiisorit vaadata. Kaheksa aasta jooksul ei ole seda veel juhtunud. Mitte seda, et sõbrad poleks käinud, aga televiisorit ei ole nad tahtnud vaadata. Aga neverseinever.... nii et see televiisor peab seal olema!

Ketlinile meeldib Kalle televiisor. Kui see käima pannakse, tavaliselt siis kui vaja pudru keetmise ajal terevisiooni vaadata, vaatab Ketlin ka seda.
Algul ta vaatas salaja, tegi sellise näo, et tegelikult ei näe ;)
Nüüd vaatab julgemalt ja lähemalt.
Kõige huvitavam on vajutada nuppe. Vajutab kiiresti ja kõvasti nuppu ja jookseb eemale ja vaatad mis juhtub :)Tavaliselt juhtub see, et onu või tädi televiisorist hakkab kõva häälega karjuma.

Täna aga hakkas mõtlema. Kohe oli näha kuidas kulm läks kortsu ja mõtles.
Siis ronis teleka kapi peale ja sealt teleka taha.
Otsis sealt midagi ja tuli sama nõutu näoga tagasi.

Ma tean küll mis ta otsis.... kuidas need inimesed sinna telekasse said?

3 Comments:

Blogger maris said...

leevike vanasti patsutas neid inimesi, aga siis me panime telku kapi otsa. meie vaatame ka põhiliselt terevisiooni ja selle korduse lõppu ja teeme samal ajal putru. ja ka meil on üleval üks telku, mis on kõrgel ja all teine mida pudrutegemise ajal vaadatakse. hommikud on vist kõigil ühesugused.
leevike pole veel telku taha roninud, küll aga ta lehvitab neile inimestele seal ja vahel ka plaksutab.
ja mina olin veel seda meelt varem, et lapsele ei tohi üldse telekat näidata.
no õnneks ise ei vahi seda ka päevad otsad, aga terevisiooni ikka.
ja öösel sõpru. aga siis leevike magab.

10:55 AM  
Blogger maris said...

aga see andri kodukesetlinnast on ju teie tuttav, ta võib pajatada, kuidas teleka sisse saab.

11:11 PM  
Blogger Maria said...

Ehh, meie ka vaatame terevisiooni korduse lõppu kui hommikusöögiga tegeleme.
Ja Mariale meeldib ka televiisor. Ta muudkui vajutab puldi peal nuppe ja imestab rõõmsalt kuidas kanalid vahetuvad. Kui kuskilt juhtub tulema Pehmed ja karvased, siis seda hakkab ta huviga jälgima. Ise kommenteerib - kõikide tegelaste kohta öeldakse "auh". Mitte ainult loomad, vaid ka Juhan Parts ja Arnold Rüütel olid viimati "auh" :-)

12:27 PM  

Postita kommentaar

<< Home