reede, detsember 22, 2006

päeva sisustamine



Minu suur austus vähemalt kahe lapse emade vastu kasvab iga päev. Nüüd ma tean, et kui ma kedagi peaks tööle võtma, siis minu esimene valik oleks vähemalt 2 lapse ema. Sest mitte kunagi pole ma pidanud oma iga tegu nii palju planeerima ja ette nägema kui nüüd. Igatahes logistikuks sobiks nad kõige paremini.

Üks päev me näiteks avastasime, et lumi on maha sadanud. Kuna ei saa ju sellele lumele nii väga lootma jääda, siis tuli lumememme kohe tegema minema. Kõige pealt siis pisikesel kõht ääreni täis, ruttu riidesse, vankrisse ja õue. Kui hästi läheb saab ta oma värske õhu laksu enne kätte, kui protestima jõuab hakata.
Nii, sellega on nüüd korras...



Samal ajal peaks suurem igaks juhuks Lotte filmi vaatama. See on kindel tegevus, millega üldjuhul ei kaasne midagi eluohtlikku ;).
Nüüd siis tuleb vahepeal ennast mingi piirini riidesse saada ja siis asuda aktiivset vestlust pidama suuremaga. Seletama talle miks ja mida me just selga paneme ja lasta tal ise siis riietuda nii kaua kui ta viitsib.
Ja mis siis kui lähebki õue saapad vales jalas.... pidigi tema sissepoole jalgadele hea olema :))))

Lumememmega läks küll hästi ja ühel tublil pereemal on ju porgandid ka alati külmkapis olemas. Ei olegi ise vist 10 aastat vähemalt käpuli mööda aeda roomanud ja lumepalle veeretanud....



PS: järgmiseks hommikuks oli lumememm juba nii palju ära sulanud, et oli natuke ette poole vajunud ja kõik hambad olid välja kukkunud.

PS: Lumehelbekesi tegime ka koos Ketliniga. Mina lõikusin ja tema harutas ja kiitis mind :))))

2 Comments:

Blogger Anu said...

vaata, et sa siis mind tööle võtad, kui asi nii kaugel:D

9:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

aga mõtle veel nende emade peale, kellel pole oma maja, kes elavad nt korrusmajas ja peavad kahe lapsega (mõni ka kolmega) korraga välja minema, samal ajal vankrit trepist vedama, üks laps süles ja teine trepil ukerdamas. ja õues pole oma aeda vaid suure liiklusega liivalaia tänav näiteks.
a memm on (oli) uhke.

11:10 PM  

Postita kommentaar

<< Home