neljapäev, detsember 14, 2006

Ketlin 2 aastat


Kui vana mammu on?... Selle peale aetakse kõik ühe käes sõrmed harali ja vastu on kaheksa!... või siis kaks kriipsu!

Aga jah muude suurte ja tähtsate sündmuste kõrval jäi Ketlini sünnipäev nagu htkel kuidagi vaikselt kõrvale. Ega ta ise nagu suurt aru ei saanudki, et midagi oleks olnud. Kingituseks sai ta omale Lotte video ja kui küsida,kelle oli sünnipäeva, siis vastab ta et Lottel!
Aga Lotte videot tuleb mul nüüd iga päev vaadata. Õnneks on talle väga hästi meelde jäänud, et üks korraga! ( see kehtib meil kõikide asjade kohta ;) ja nii ma õnneks pääsen tunni ajaga :)



Muidu hakkas ta aga väga tublilt suureks õeks ja peab nüüd enamus asjadega ise hakkama saama. Näiteks söögitoolilt maha saamine. Kui ennem piisas sellest, et tõusta lihtsalt toolil püsti ja ennast nats kõigutada, kui keegi juba teda "päästma" tormas,siis nüüd tuleb sealt ka ise elusalt alla saada....
Riided peab ka kõik ise selga saama ja seljast ära. Nii ta siis pusibki seal, ise korrutades, silt pepu peale, kus silt on?.. silt peab pepu peal olema... pole silti?

Ja kui keegi vähegi vaba on, siis peab talle appi minema, kas siis lihtsalt lamama või päkapikubeebit tudule panema või tema tehtud pannkooke sööma... tule mulle appi!... kuidas sa siis ära ütled....



Meie kinkisime talle pusle, mis juba käib kiirelt kokku. Aga õnneks tundub see ainult minule igav ühte ja sama puslet 10 korda järjest kokku panna :)

5 Comments:

Blogger Age said...

Palju õnne tublile suurele õele!

10:45 PM  
Blogger triibik said...

palju-palju õnne! te olete väga nunnud seal!

9:58 AM  
Blogger Anu said...

õnne!!! varsti on poolde selga inglilokid vist tal:)

10:24 AM  
Blogger ingrid said...

mirteli poolt (ema udupäisuse tõttu) hilinenud õnnesoovid!!

10:03 AM  
Anonymous Anonüümne said...

pisut hilinenud önnesoovid Ketlinile.

8:22 PM  

Postita kommentaar

<< Home