reede, detsember 22, 2006

Lotte ja päkapikk



Need 2 kuuluvad vabatahtlikult kohustuslikus korras Ketlini igapäeva tegevuste juurde.
Hommikul kui silmad lahti teeb on esimene asi minna alla akna juurde vaatama kas päkapikk on käinud. Kuna tema lemmikud olid kinderi üllatusmunad, siis pärast kolmandat muna sai minu mõõt küll täis. Ükspäev poes avastasin ma kinderi pisikesed kommid ja õnneks meeldivad need Ketlinile sama palju kui suured munad. Ja ega ma siis ka kade ei ole - 2 pisikest muna korraga... sobib väga hästi. Ja kusjuures esimene pakk pole veel otsa saanud. Igatahes saab päkapikk meie peres sellel aastal küll odavalt hakkama. Kui algul oli sokk ilust esiku akna peale pandud ja minul kommid seal samas kõrval kummuti sahtlis. Siis ükspäev Ketlin avastas, et ta tahaks ka päkapikku näha ja pani soki suure toa akna peale. Hea.. kogu päev ilusti silma all ja ei tohiks ju midagi märkamata jääda.....
Aga saame hakkama :))))))

Lotte filmi on siis kohe järgmine soov kui muna põses on. Makist me seda plaati enam välja võtnud polegi ja nii saab ta selle mängima panemisega väga hästi ise hakkama. Tuleb ainult nuppu 2 korda vajutada ja juba Lotte tulebki. Rääkimata sellest, et mul juba pool filmi peas on. Teab temagi juba päris mitut lauset õigel ajal järgi ütelda... Nii et kui te näete linnas ühte tüdrukut Brunot karjumas, siis see on minu laps :))))

1 Comments:

Blogger maris said...

meile tõi ka eile jõuluvana leiutajatelotte. enne töötasime iga päev mitmeid kordi lõunamaareisi läbi. endale on muidugi leiutajateoma kihvtim, aga lõunamaa tundub lapsele selgem ja arusaadavam olevat. aga samas on muidugi leevikesel aeg järgmisele levelile astuda.

4:51 PM  

Postita kommentaar

<< Home