kolmapäev, oktoober 11, 2006

suur putsle (ei ole kirjaviga)



Kui ma juba üsna ammu Krätsu kohta lugesin, kuidas tema vabalt puslet kokku paneb, läksime meiegi perega Ketlinile puslet ostma.
Kuskilt otsast peavad ju meie väikese geeniuse anded ka välja paistma. Ostsimegi siis talle pisikse 5 tükist koosneva pusle. Esimesed paar korda küsis ta iga tüki juures - kus käib? Aga edasi pani juba ise kokku. Algul küll kindlas järjekorras, aga varsti juba tätsa suvaliselt :))) Noh... saimegi siis isegi aru, et tegemist on ju titepuslega.

Valisin siis poes Ketlinile juba suurema...selle mis pildil.... esimesel ostukoraal unustasin ma selle küll poodi, aga järgmisel päeval anti ilusti meile kätte see.



Ketlin ei jõudnud ära oodatagi, millal koju jõuab :))) Istusime siis koos harjutama... et vaata näe siin on papud, kus on poiss kellel papud puuduvad... näe siin on linnu saba, aga kus keha on... niimoodi me siis pusle kokk saimegi.
Nüüd käib veel mul järel tükk näpu vahel - kus käib?.... aga osad tükid oskab juba täitsa üksi õige koha peale panna...

Minu arust on pusle kokkupanek väga rahulik ja arendav tegevus :)))))... las paneb ;)



(ei saa ka mitte mainimata jätta, et need riided seal keskmise pildi peal on ta ise valinud ja ka ise selga pannud ja seda ei ole ju pildi peal näha, et sokk on tagurpidi :)

1 Comments:

Blogger Ingrid said...

No see riiete poseerimise pilt näitab ilusti kui suur tüdruk Ketlin juba on. Täitsa uskumatu, kui kiiresti ikka aeg läheb. Alles oli kui sai seda kiivermütsi imetletud/imestatud .. näe nüüd paneb preili ennast juba ise riidesse ;-)
Lapsed on ikka nii lahedad.

2:44 PM  

Postita kommentaar

<< Home