kolmapäev, jaanuar 10, 2007

kaisuloom



Meil on siis tegemist kaisuloomaga. Tema tahab magada ainult kitsastes tingimustes ja soovitavalt hästi minu lähedal. Kõige meelsamini magab ta turvahällis ja nii et kombe oleks ka seljas. Ma tean küll, et niimoodi käkras ei ole eriti soovitav tal magada, aga magav laps on ju kõige parem laps :)

Vankrisse panin ta algul ilusti teki alla, aga millegi pärast talle ei meeldinud nii. ahaaa.. liiga palju ruumi. Võtsin, siis tallinna-paki-magamiskoti ja toppisin liisu sinna sisse ja tõmbasin nöörid ilusti kinni. Väga hea, piisavalt kitsas, et rahulikult 3 tundi magada.

Kolmas magamise variant on meil öösel voodis. Selleks tuleb kõige pealt kõht täis süüa ja siis rahulikult tissi padjana kasutada. Ja proovi siis patja röövida. Kohe ärkab üles ja protesteerib. Mõnikord öösel ei taha isegi süüa, lihtsalt nõuab oma patja. Noh ja kui proovid teda siis oma voodisse panna. Seal võib küll keegi teine magada, aga mitte meie kaisuloom.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Kirjutan sulle siin esimest korda. Lugemas käin ikka kogu aeg ;)
Nii armas kaisuloom sul siis. Martin ronib siiani mulle oma voodist öösiti kaissu... ja ikka päris kaissu, mitte niisama kõrvale.
Ketlin hakkab väikse õe kõrvalt suureks saama, et tahab juba üksi magama jääda :) Tubli tüdruk!
Tervitusi teile ja loeme-vaatame pilte edasi!

12:47 PM  

Postita kommentaar

<< Home