esmaspäev, märts 20, 2006

kuidas Kalle sõpradega vaba aega veedab



Täiesti loomulik oleks arvata, et kui Kalle töö on inimeste meele lahutamine, siis vabal ajal istub ta omaette vaikselt ja loeb raamatut. Tavaliselt ta täpselt nii teebki, aga üks kord aastas teeb ta teisiti.
Siis ta kutsub oma sõbrad kokku ja nad "puhkavad" koos. Tavaliselt teevad nad seda 1. jaanuaril. Loogiline ju, sest eelmine päev oli ju tõsine tööpäev!
Ühesõnaga esimesel jaanuaril minnakse siis kõik koos peredega väljasõidule. Esimesel õhtul võetakse asja rahuliikumalt. Näiteks peetakse pungipidu, kus vaibad ja koerad lendavad, nagu juhtus üks aasta Roostal. No see on ka kõige eredam näide, seega ei ole teiste näidetega mõtet punnitada. Järgmise päeva hommik on sportlik/tervislik ja tehakse ettevalmistusi õhtuseks showks.

Üks aasta, kui meil oli see pidu Roostal, käsime me teisel päeval mere ääres jalutamas ja uisutamas, kus muuhulgas harrastati peaga lumme hüppamist, kuni ühel jäi lume alla mattunud pingist 2 senti puudu.
See järel hakkas ettevalmistus õhtuseks peoks. Õhtuteema oli 70 aastate inglid. Tüdruk korjati kõik auto peale ja koos sõitsime Haapsallu kostüüme otsima. Leidsimegi kõigile kombineed ;)... millega me siis õhtuses kavas pidime poistele strippi tegema. Ise suures õhinas asusime Roosta poole teele. Sõidu ajal saabus meile pidevalt sõnumeid, et kaugel olete ja kaugele olete. Et neil olla seal üllatus meie jaoks. Roostale jõudsime kuskil kella 5 ajal õhtul ja kui majja astusime leidsime eest 5 meest, täiesti alasti, käest kinni ringi hüppamas!!!!! Kusjuures nad ise filmisid ennast samal ajal!!!!!!


Selle peo ma kahjuks ajasime laiali ja iga mees saadeti oma tuppa "puhkama"... aga meie ettevalmistatud kombineedes striptiisikava tundus igatahes täitsa tühine nende kava kõrval.

Sellest hoolimata, pärast paari tunnist kaineks magamist (kui kõike muud nad on võimelised tegema kaine peaga, siis paljalt tantsimiseks võtside nad siiski mõned julgustusnapsid) esinesime me oma kavaga ja et meil ei oleks väga piinlik esineda, ostsime me meestele naiste ujumistrikood ja käskisime need selga panna.

ma mõtlesin, et nüüd kirjutaks ühest teisest peost ka, mille pildi ma siia juurde leidsin, aga see tuleb üks teine jutt :)))

5 Comments:

Blogger Anu said...

Näe jah, Triibik just otsib kombineed:)
Eksole, mida harvemini pidusid pead, seda meeldejäävamad nad on:)

5:29 PM  
Blogger maris said...

ei no püstihullud.

8:36 PM  
Blogger mmmandme said...

ei kommentaari ;-))

10:26 PM  
Blogger ingrid said...

ja kus need meesteringmängu pildid on. miks neid üleval pole?

4:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

kõik on tõsi peale selle, et me purjus olime (võibolla natuke ...tipsutanud) Aga niisugust sõprade "lähedust" pole varem ega hiljem tundnud!Peab ikka koos läbi tule ja vee käima, et selliste ringmängudeni jõuda :)
Üks tantsijatest.

2:49 PM  

Postita kommentaar

<< Home