reede, jaanuar 13, 2006

Ketlini reis välismaale

Nagu üks korralik väike eestimaa tüdruk, oli ka Ketlini esimene reis Soome ;) Sellel reisil ei juhtunud eriti midagi huvitavat ja sellest me rohkem ei räägi.

Teine reis, aga viis terve pere Kreetale. Septembris, kui Kalle on nn. "puhkus" (tal ei ole kunagi tegelt puhkus), sõidab meie pere kuhugi. Sellel aastal siis soojale maale.

Reisi muljeid võib ju jäädagi rääkima, aga seekord tulevad ainult pildid koos kirjaga
Ja kõikide piltide peal on Ketlin. Meil on selliseid pilte ka, kus ei ole ühtegi tuttavat inimest peal, aga neid ma praegu ei näita.
Nii et siis Ketliniga pildid!


Reisil Kreeta saarele liikles Ketlin valdava osa jalutuskärus ja ise näete ju kui mõnus seal on. Mõni kahtleb?

Ja koguaeg igasugused onud ja tädid tulid Ketliniga juttu puhuma. Minu arust nad mõistsid üksteist ülihästi, kuigi mina ei saanud aru mitte ühestki sõnast kummagi jutust! Ma mõtlen siis Ketlini ja onu jutust ;)

ükskord kui pidime jälle jalutuskäigule minema olid Ketlini rallikal rehvid tühjaks läinud ja tuli boksi peatus teha. Loomulikult läksime me bemmi esindusse ;)... ja nagu näha ühte eesti tütarlast seal hätt küll ei jäetud

selle üle me veel vaidleme, et kumba need mehed on unustanud end vaatama, aga noh.... see on see lõunamaa värk. Oluline märkus siin kohal oleks veel see, et tegemist on toimiva mungakloostri uksega ;)

Lõunamaal on tegelikult kõik puuviljad nii suured. Ja ma ütlen, et KÕIK puuviljad. Huvitav oleks lihtsalt teada, et kui nad lõpuks meile jõuavad, kuidas nad nii väikseks lähevad?

Kui keegi peaks kunagi Ketlini käest küsima, kas talle tema esimene soojamaa reis meeldis ja ta hästi ei mäleta, siis ma soovitaks tal neid kahte viimast pilti vaadata.

2 Comments:

Blogger Krentu said...

Viimane pilt on nii lahe! Ja see bemmi esinduse pilt ka :) Printsess istub tõllas ja kolm džentelmeni uurivad probleemi lähemalt :)

11:34 PM  
Blogger Marje said...

Soojale maale tahaks isegi minna. Küsimus on ainult millal... sest meie aktivistiga kuhugile kaugele sõita - ojeee, seda ei tea kunagi ette. Õnneks Ketlin teil siis veel ei kõndinud. Aga tegelt jäi meil see aasta suusareis ära, niiet äkki äkki saab hoopis sügisel soojale maale:P loota ju võib:D

3:08 PM  

Postita kommentaar

<< Home