teisipäev, detsember 27, 2005

jõulukingitus ;)

- meie laps magas terve öö! -
nii ütles Kalle 25.12 jõululauas oma sugulastele. Enamus vaatas teda selle peale kaastundlikult - alles nüüd?... mõni teine ütles - arvad, et nüüd jääbki nii?.... aga meie jaoks oli see igatahes parim jõulukingitus :)

Ketlinile meeldis (pange tähele mineviku vormi) öösiti süüa. Võib-olla isegi nii väga ei meeldinud, aga mis sa ikka teed, kui külje pööramisel ema sulle tissi suhu topib .
Ühesõnaga terve esimene eluaasta möödus Ketlinill öösel süües... mõnikord 10 korda , parimatel öödel 2..3 korda.
Ja siis sai minul söötmise isu otsa. Suur tüdruk ka juba, nii et otsustasime kahekesi (mina ja Ketlin), et nüüd just on õige aeg. Kalle rääkis koguaeg, et kas just täna peab ja teeme ikkka plaani ja peame ikka plaanist kinni..... aga meie risti vastupidi ;) just täna... st 21.12 ... on õige aeg

Esimesel kahel ööl jätsin ära esimesed öised söömised... natuke virises, aga kaisus jäi uuesti magama... kell 5 öösel oli siis esimene söömine!
23. detsembril proovisime siis hommikuni magada... poolteist tundi ronis virila näoga mööda voodit ringi... Kalle kaissu ei olnud üldse nõus minema ja nii ta minu kaisus lõpuks magama jäigi (minul suri käsi ära, aga liigutada ka ei julgenud).
ja jõuluöösel magas siis ilusti hommikuni välja...st. sõi kell 9 hommikul ja magas veel 11.30-ni

Nüüd on siis juba mitu ööd ja päeva mööda läinud ja mind saab Ketlin ainult õhtul enne magamaminekut.... ja seda veel 2 õhtut... aga ärge talle seda öelge ;)

Jõuluõhtul minu vanemate juures, kui Ketlin parajasti om "õhtusööki" sõi, küsis Rasmus (3a)... kuidas ta sealt süüa saab... (mõtles siis natuke ja )... anna mulle ka! :)

vot selline oli meie kingitus :)

3 Comments:

Blogger maris said...

oh sa, uhke värk. minu ema oli ka üsna imestunud, kui kuulis, et leevike öösiti sööb. ka samamoodi 3-10 korda öö joooksul.
äkki võtame uuest aastast sama tee ette. teil õnnestus küll hästi. tublid olete!

7:11 PM  
Blogger krista said...

ja magabki nigu mishka meil iga öö... ja järjest paremini... täna öösel magas peaaegu terve öö isegi tekk peal :)

6:56 PM  
Blogger Marje said...

Tean omast käest selle kingituse väärtust;)
Emmel hakkab nüüd iga päevaga aina rohkem energiat olema päeval... tahaks juba näha mida see niigi kõike-jõudev Krista nüüd veel korda saatma hakkab:D

12:24 PM  

Postita kommentaar

<< Home