kolmapäev, detsember 07, 2005

Ketlini lemmikud

Kohe kohe saab Ketlin ühe aastaseks ja juba on tal välja kujunenud lemmikinimesed. Esialgu on selline tunne, et nendel on väga otsene seos sellega, kui tihti ta neid näeb, aga võib-olla ka mitte...

Siin nüüd siis väike nimekiri, mis ei ole tähtsuse järjekorras :))))

VANAEMA - see tähendab minu ema.(teine vanaema on mammaa ja temaga Ketlin eriti kohtunud ei ole) Minu ema suudab Ketliniga mängida kõige kauem järjest ja talle kõike vajalikku õpetada. Ketlin kunagi ei nuta vanaema juures ja ei väsi ära, aga kui magab, siis hästi kaua :))). Süüa meeldib vanaema süles... ja jõuamegi järgmise lemmiku juurde.

RASMUS - Ketlini onupoeg... ilus poiss, aga see on praegu ebaoluline. Oluline on see, et ta hoiab Ketlinit ja mängib temaga ja räägib temaga ja kallistab teda. Ketlinile see meeldib ja tal meel läheb kohe kurvaks kui Rasmus ära läheb. Rasmus elab vanaema majas teisel korrusel.

TÄDI KRINSLI - siia sobiks üks lugu.... tädi Krinslit näeb Ketlin muidu paar korda nädalas kindlasti ja ilmselt ta arvab, et tädi Krinsli kuulubki tema perekonda. Ja ükskord sõitis tädi Krinsli 2 nädalaks ära. Kuna Ketlin veel rääkida ei oska, siis ta oma muret meile ei kurtnud, aga kui tädi Krinsli tagasi tuli, siis ei tohtinud ta Ketlinit sülest maha panna! Ja tükk aega ei tohtinud ka keegi teine teda sülle võtta ja emme sülest ronis ka tädi Krinsli sülle. ja kõige lõpuks kutsus teda emmeks!
vot nii palju meeldib talle tädi Krinsli

MARGARED ja GRETE HELENA - Ketlini esimesed suuremad sõbrannad. Need on nagu pärismänguasjad. Mõnikord nad juba isegi kaklevad, aga üksteist näha on neil alati hea meel. Ja nad kohtuvad väga tihti :)

TÄDI EVELI - tädi Evelit, kes on Ketlini ristiema, Maibiriti ema ja onu Andrese naine, Ketlin niiii tihti ei näe. Aga talle nii meeldib tädi Eveli juures käia ;), sest seal saab alati huvitavate asjadega mängida ....

ONU DAVE - onu Dave on Ketlini ristiisa, teda Ketlin natuke kardab. Aga onu Dave'il on hästi mõnusad tütred, kes Ketlinile väga meeldivad.

Ülejäänud onud ja tädid ja sõbrad ja sõbrannad on ka kõik Ketlinile väga tähtsad, aga nendest mõni teine kord.

1 Comments:

Blogger Krentu said...

Tädi Eveli jaoks on Ketlin küll suur lemmik! Palju palju õnne sünnipäevaks, kallis Ketlin!

2:27 AM  

Postita kommentaar

<< Home