teisipäev, detsember 20, 2005

Ketlin oskab...

Kui Ketlin sai 1-aastaseks, siis ta arvas, et on suur tüdruk ja nüüd on täpselt õige aeg kirja panna miks ta nii arvab

Ketlin oskab:
1. riietuda! Sikutada varrukat või sukapükse ja ei ole tema süü, et need ei tule jalast ära. Panna sokki pähe,saamata veel aru, et pea on soki jaoks liiga suur. sirutada haraldi sõrmed sinu poole kui on vaja labakinnast kätte panna. Iga kell on nõus mütsi peast ära võtma. Joosta mööda maja ringi jalanõud käes.

2. süüa! nõuda söögitooli panemist ja sama nõuslikult sealt lahkumist. Süüa iseseisvalt vähemalt kahest käest korraga ja kui ei maitse, siis oskuslikult ülejäägid kuskile peita. Hoida kahes käes korraga lusikaid ja nendega toitu taldrikust välja tõsta. Tühja lusikat suhu panna. Häälekalt, kuid kahjuks arusaamatult oma maitseeelistustest teada andma.

3. magada! lõunaajal rahulikult vankris ootama, kui teda sisse pakitakse. pead padja peale panna. Kui tal kitsas on siis jalgadega teisi eemalde lükata. Osata olla magades maailma kõige armsam laps. Hommikuti kaua magada ja õhtul mitte vara magama minna. Mitte kunagi öösel arvata, et see aega on millekski muuks kui magamiseks (ja söömiseks)

4. õppida! Lugeda järjest läbi kõik oma raamatud, kasvõi tagurpidi. tuua mänguasjakastist nimega mänguasju (Mooses, Teresa, Leena ja Pall). kasutada oma kõnes sõnu - aitähh (alati esimene variant), pap (kõik jalanõud), kak (teadagi mis), mppp (põlev lamp) ja mmmi (emme või mõmmi, ei saagi täpselt aru)

5. naerda! Alati kui keegi vähegi viitsib temaga või temale nalja teha, on ta nõus naema. Eriti õhtuti!

1 Comments:

Blogger Krentu said...

Maibrit on ka magades maailma kõige armsam laps. Nagu ingel. Vahel ma ei saa sellepärast tema kõrvale magama minnes silmi kinni panna, et tahan veel teda vaadata, kuidas ta nii imearmsasti magab. Sünnitusmajas ma seetõttu kaks päeva ei saanud magada.

12:46 AM  

Postita kommentaar

<< Home